BICIKL POLAR JUNIOR 16″ Rocket

Naziv artikla: Polar Junior 16” Rocket
Broj Brzina: Bez Brzina
Pol: Za Dečake
Veličina Točka 16″
Materijal Rama: Čelik
Uzrast (Godine I Visina Deteta): 4 – 6 godina / visine deteta 95 – 120cm.

In Stock

Product Description

BICIKL DEČIJI POLAR JUNIOR 16"
Kid`s Bike...

Naša linija za najmlađe kombinuje potrebu da se deci omogući dobra zabava uz maksimalnu kontrolu i bezbednost prilikom vožnje bicikla.

Deca žele da oponašaju odrasle, sa nedovoljno snage da savladaju često teške i nezgrapne bicikle. Naš koncept je da dečiji bicikl maksimalno olakšamo, prilagodimo komponente dečijoj anatomiji i snazi, jer je to siguran put da dete uživa u vožnji i zavoli ovu divnu aktivnost.

Polar Junior 16
Namenjen za uzrast 4 - 6 godina / visine deteta 95 - 120cm. Konstruisan za sigurne prve okretaje pedala, dizajniran da izmami osmeh kod dece.
Prilagođena potrebama mladih biciklista geometrija čini Polar Junior izuzetno udobnim za sedenje i vožnju.

Podešavanjem nosača volana i visine sedišta možete prilagoditi bicikl visini deteta, da može da spusti stopala i lako nauči da balansira i vozi. Bicikl je opremljen V-kočnicom na prednjem točku i ručicom kočnice specijalno dizajniranom za dečiju ruku, i "kontra" kočnicom na zadnjem točku (jednostavno aktiviranje guranjem pedale unazad) koje vašem detetu pružaju dobru sigurnost i kontrolu.

Pomoćni točkići (koji se mogu ukloniti) povećanju samopouzdanje tako da deca mogu početi samostalno da voze. Da bismo olakšali vožnju, koristili smo gume sa urbanom gaznom površinom koje garantuju laganu i stabilnu vožnju bez nepotrebnog otpora kotrljanja. Pored toga, tu je i zaštita za lanac koja odgovara dizajnu bicikla i štiti i lanac i vaše dete.

Zahvaljujući ovim rešenjima, vožnja bicikla nije samo odličan već i siguran način da provedete izuzetno zabavno vreme na otvorenom.

 • Specifikacija:
  Model: Polar Junior 16
  Veličina točka: 16"
  Ram: čelik Polar Junior
  Viljuška: čelik / rigid
  Ručica kočnice: čelik / pvc Junior
  Kočnica prednja: V kočnica
  Kočnica zadnja: kontra
  Sedište: MonteGrappa Junior
  Točkovi: 16" čelik
  Gume: Pneumatic rubber
  Dodatna oprema Girl: Pomoćni točkići, zvonce, blatobrani, prednja korpica
  Dodatna oprema Boy: Pomoćni točkići, zvonce, blatobrani, nosač bidona, bidon
  Težina: Girl 10,10 kg / Boy 10,30 kg